Nyheter

Om SIT

1910-2019:

Medlemmer
Verv
Teateraktivitet
Video, lyd, tekst
Revyhistorie
Visehefter
Indre liv

Om nettsidene

Kontakt ossIndre liv 1980-1989


16. mai-pikniken

16. mai-pikniken var ofte var kald og fuktig nede i fjord-kanten på 80-tallet. Høydepunktet i den sammenheng var ikke selve avviklinga 16. mai, men derimot planlegginga som foregikk i ukevis i forkant med diverse prøve-pikniker på alle tenkelige og utenkelige steder - behørig dokumentert på film som ble vist på mandagsmøte.

Siri L.

Stjerneprøven

Jeg hadde et selvvalgt og et gitt nummer. Dette var våren 1981. Tror det var siste gang stjerneprøven ble gjennomført på en stund. Etter det var det basert på søknad og intervjuer med styret.Opptaket var vel til SIT og deretter ble folk tatt ut til de ulike UKA arrangementene. Barneteater i 1981 for min del.

Mandagsmøtet eksisterte i hele perioden jeg var aktiv 81-87+
Petter N

Jeg husker at jeg måtte ha prøve i Storsalen da jeg ble tatt opp i1980(81?). Selvvalgt nummer med sang og stepping for min del!
Det hadde vært intervju først, og det ble sagt etterpå at alle som ble kalt inn til prøve var tatt opp. Skjønte ikke helt argumentet for det, men ...

Marita R

Tror Marita var i det siste kullet som måtte på Stjerneprøve i storsalen. Da jeg ble tatt opp i januar året etterpå, var det intervju og "liten" prøve for en opptakskomite - hovedsaklig bestående av fok fra styret.
 
EivindWebansvarlige:
sit-web (a) samfundet.no
og Idar Lind

Rediger


Finner du feil eller mangler? Har du gode ideer? Kontakt de ansvarlige!